De juiste feestartikelen voor ieder feest

Bij een goed carnaval feest horen natuurlijk leuke feestartikelen. Eens even iets anders doen en zijn dan normaal is een belangrijk element van carnaval. Misschien heb je nog nooit carnaval gevierd en weet je niet aan wat voor feestartikelen je kunt denken, maar misschien heb je gewoon eens even zin in wat afwisseling. Feestartikelen zijn overigens niet enkel te gebruiken voor carnaval, je kunt ze ook inzetten voor themafeesten, vrijgezellenfeesten en andere soorten feesten waarbij het er gek aan toe mag gaan.

Themafeesten
Als je naar een themafeest toe gaat, of als je met carnaval een bepaald thema erg leuk vindt, is je zoektocht naar feestartikelen niet zo moeilijk. Je weet immers al in welke hoek je moet zoeken. Bij verschillende thema’s kun je denken aan bijvoorbeeld piraten, het wilde westen met cowboys en indianen, de jaren ’80, flowerpower, middeleeuwen, dieren, horror, superhelden, enzovoorts. Waan je als de echte spiderman op jacht naar geboefte, ontdek Amerika opnieuw als Columbus of word een angstaanjagende indiaan op zoek naar verse scalpen voor je verzameling. Op dit gebied kun je zeer veel feestartikelen bedenken en in iedere categorie is ook weer een ruime keuze aan leuke feestartikelen te vinden.

Foute feestartikelen
Als je thema’s niet zo interessant vindt, maar het je wel leuk lijkt er lekker fout uit te zien, dan is er ook een categorie feestartikelen voor jou. Hoe lijkt het je om erbij te lopen alsof je naakt bent? Of misschien wel als travestiet? Een potloodventer misschien? Of gewoon alsof je stokoud bent? Je kunt je ook kleden als de New Kids of wie weet wil je eens weten hoe het is om heel erg dik te zijn. Foute feestartikelen kunnen erg grappig zijn en de kans is groot dat je veel bekijks trekt.

De feestneuzen
Bij feestartikelen hoef je niet enkel te denken aan complete verkleedpartijen. Ook artikelen als vlaggetjes, schminkartikelen, ballonnen, snorren en baarden, pruiken, brillen en feestneuzen kun je hier vinden. Deze feestartikelen kun je leuk gebruiken om het feestvarken extra leuk aan te kleden of om een vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Kleed in dit laatste de geval de (on)gelukkige in de leukste creaties en laat hem of haar de straten onveilig maken. Samen zal je een hoop lol beleven en het grote voordeel is, dat feestartikelen helemaal niet zo duur hoeven te zijn.

10044403

Feestartikelen voor kinderen
Ook aan de kinderen is gedacht, zowel aan de hele kleine als aan de iets grotere. Kinderen houden vaak ook van verkleden en wat is er nou leuker om je kind te laten zijn wie het wil zijn? Dit kan een dier zijn, maar ook een favoriet karakter uit een van de tekenfilms die hij of zij altijd kijkt. Je kind kan ook in de huid kruipen van een stoere cowboy of feestartikelen kiezen waarbij die er opeens uitziet als Zorro. Voor bijvoorbeeld Halloween kan het ook wat enger, zoals een skelet of een duiveltje. Je kind kan zich heerlijk uitleven en zijn of haar fantasie de vrije loop laten gaan tussen alle feestartikelen. Dat is toch al een feestje op zich?